HTML

Comedy Central Komédia Központ

A Comedy Central csatornához csak alig-alig köthető, kevéssé fontos információk bőséges tárháza!

Comedy Central a Facebookon

Címkék

afrika (1) ámokkocogó (1) bács (1) baltikum (1) bamako (2) bamakó (2) bamako2009 (4) bellus istván (1) beszólogatás (1) bizarr (1) bizony (1) bruszt (1) brutalitás (1) bruti és a kültagok (1) budi (1) celeb (1) central (2) charlie (1) ck (1) CNC-esztergályos (1) comedy (3) community (1) csókgép (1) Dani (1) denemanderson (1) denemkáposzta (1) dió (1) dühroham (1) dumavölgy (2) égessük (1) extrém (1) ezúttal (1) fegyverkezés (1) fénykép (1) ferenc (1) forgatókönyv (1) frakk (1) fülpiszkáló (1) fűződő (1) gagarajongó (1) gagyi (1) geek (1) genitáliák (1) gervais (1) gibraltár (1) guminő (1) gyógyító tevékenység (1) györgy (1) gyurcsány (1) hahaha (1) hajdú balázs (1) haszongépjármű (1) humor (1) humorvár (1) idegösszeroppanás (1) idióta (1) igazán (1) izmozás (1) janklovics péter (1) japán (1) jódli (1) kerékpárváz-készítés (1) kimondottan (1) klotyó (1) klozet (1) kóstolgatás (1) küldés (1) lábgombakrém (1) leássanak (1) louis (1) mackó (4) mackók (4) macskaevés (1) magvas (1) mauritánia (1) megérkezés (1) Merényi (1) mese (1) mezőgazdasági (1) miklós (1) mókus (1) műsorstruktúránkban (1) nagyvázsony (2) Napirajz (1) nekrofília (1) nem (1) normális (1) ökölvívás (1) pamela (1) park (1) piktogram (1) pina (1) pingvin (1) pitypang (1) pöce (1) pogácsa (1) pokoli (1) pördülés (1) rejtélyes görcs (1) rekop (1) roast (1) rötyi (1) sajtótájékoztató (1) sátánizmus (1) sheen (1) simpson család (1) skype (1) south (1) spanyolország (1) stand up (1) susimaci (1) susogós (9) székely (1) szerencsére (1) szex (1) sziget (1) szomszédok (1) tini (1) túlságosan (1) Ubul (1) úszás (1) vagy más (1) vasutas (1) velence (1) villanykörte kicsavarás (1) wc (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Rémület és fülpiszkáló a South Park 312. részében! (epizódajánló)

2012.06.14. 15:24 Co-media

Június 14-én 22:00-tól a South Park 312. részét láthatják a Comedy Central műsorán. Előzetesünk következik. Itt is van.

A South Park 312. epizódjában semmilyen rendkívüli esemény nem történik, azaz semmi olyasmi, ami a coloradói kisvárosban szokatlan lenne. Egy holttest (nem Kenny!) jóízűen felfalatik; találkozhatunk kalózszellemekkel, Dr. Szellemessel és a teljes Korn zenekarral! Lesz jelmezverseny is, de nem áruljuk el, hogy ki nyeri meg!

sp_0312_04_m4.jpg

 

Mi a nekrofília? Mi köze a sátánizmusnak a Kornhoz? Kalózszellem vagy szellemkalóz? Mire lehet használni a fülpiszkálót és a mókusokat? Ezekre a kérdésekre mind-mind választ kaphatunk az izgalmas epizódból!

sp_0312_10_m4.jpg

 

Néhány figyelemfelkeltő mondat, amely elhangzik a South Park 312. részében (június 14, csütörtök, 22:00): „Szóval, itt hagytátok a nagyi hulláját.” „Akasztást!” „Íme egy tál emberi szemgolyó.” „Ássunk ki valaki mást!” „Élethű genitáliák.”

6 komment

Címkék: mókus sátánizmus nekrofília fülpiszkáló genitáliák

A nők miatt lett Yves Montand ilyen Vadember?

2012.04.12. 08:26 Co-media

Kifordulhat egy pillanat alatt a négy sarkából a világ?  Van úgy, hogy hiába menekülünk a végzetünk elől, az úgyis utolér minket? A Comedy Central műsorán április 20-án látható klasszikus ezekre a kérdésekre keresi a választ. Megtalálja?
 
A Vadember című filmben az épp jegyességéből menekülő Nelly (Catherine Deneuve) a középkorú Martinnál (Yves Montand) talál menedéket, aki épp a stressztől és az emberektől menekült el egy kis szigetre, de nincs mit tenni: a lány beviharzik a remeteéletet élő férfi életébe. Egyedül akart, Deneuve-vel kell élnie. Hahaha! Ez a film Yves-e, ahhahaha!

Kevésbé fontos adatok a Vademberről:

A filmet Finnországban Morsian karkuteillä címmel mutatták be.
A jelmeztervező neve Hélène Nourry.
A mexikói premierje 1977 augusztus 4-én volt.


Nelly hamarosan felforgatja Martin és az Ön életét! Igazi nosztalgikus mozi! Yves is Montand, hogy kapcsoljon oda! Hahaha!

Vadember április 20-án 20:05-től a Comedy Central műsorán!

Szólj hozzá!

A Comedy Centralnak is napirajzol Merényi Dani

2012.03.22. 09:17 Co-media

A Grafitemberként ismert Merényi Dániel művei már a comedycentral.hu oldalon is megtalálhatóak. Dani évekig reklámgrafikusként dolgozott, élt Olaszországban is, ahol a kerékpárváz-készítés szerelmese lett, Napirajz blogján pedig 2005 óta nevettetnek alkotásai.

Merényi Dániel évekkel ezelőtt reklámgrafikusi pályára adta a fejét, e területen próbált szerencsét Olaszországban töltött évei alatt is. Egy hirtelen fordulattal talált magára a kerékpárok rengetegében, amelyre jelenlegi vállalkozását is alapozta. Napirajz című blogja 2005 óta ad teret képregényeinek, amelyek azóta több kötet formájában is napvilágot láttak. A Comedy Central megkeresésére már a csatorna hivatalos honlapján is megosztja rajzait a nagyérdeművel a heti két alkalommal.

merenyi_dani_small.jpg

„Még Olaszországban laktam, amikor felkerestek a Comedy Centraltól, hogy szeretnék, ha a Napirajz az ő honlapjukon is életre kelne. Nem a képregényest látták bennem, hanem magát a szüleményeimet, a rajzaimat akarták. Sosem éreztem egy percig sem, hogy megerőszakolnák az alkotói szabadságomat.” – mesél a tv csatornához fűződő viszonyáról Grafit. – „Kölcsönösen előnyös ez nekünk, hiszen általam nő az oldaluk nézettsége, a képregényeim, ezáltal a Napirajz pedig szélesebb körben ismertté válik. Általában én állok elő ötletekkel, csak ritkán hangzanak el kérések részükről. Nem kritizálnak, vagy korlátoznak, igazán jól működik ez a munkakapcsolat.” – folytatja a miskolci tehetség.

„El tudom képzelni akár a rajzaim animált változatát később a képernyőkön is, de a honlapon is idővel felbukkanhatnak majd visszatérő karakterek, akár a Napirajzzal összefűzve is születhetnek történetek. De ez a jövő zenéje. Egy biztos, én rajzolok, ameddig ceruzát tudok az ujjaim közé fogni.” – fejtegeti jövőbeni terveit a  kerékpárváz és képregénykészítő.

Napirajz - a Comedy Central hivatalos oldalán minden hétfőn és csütörtökön! A legfrissebb műalkotás itt található.

2 komment

Címkék: igazán fűződő Merényi Dani Napirajz kerékpárváz-készítés

Boldog ötszázat, sárga család!

2012.03.01. 11:04 Co-media

Nemrég vetítették a tengerentúlon az ötszázadik Simpson-család epizódot. Ennek annyira örülünk, hogy most összegyűjtöttük a comedycentral.hu oldalon megjelent legizgalmasabb írásokat, rajzokat, tényeket és képeket, amelyekben szóba került a nem normális família.


Először is a tények. Azóta kissé persze elavultak egyes adatok (például a gázsikra vonatkozó sorok biztosan), de van, ami változatlan: továbbra is a Simpsons rendelkezik a „világon a legtöbb sztárvendég” büszke címmel. A sorozatban eddig több mint hatszáz híresség szerepelt, Paul McCartneytól Lady Gagáig. Utóbbi például azt nyilatkozta a vendégeskedés után, hogy az egyik legcoolabb dolog volt, amit valaha csinált.

De foglalkoztunk magukkal a sárga figurákkal is. Összegyűjtöttünk párat Homer zseniális tweetjeiből (Nem bírjuk ki, hogy ne írjunk ide egy példát: Gyors kérdés: ha a kocsid megpördül a jégen, és csúszol le a hídról, akkor a pördülés irányába kell kormányozni? Sürgősen kéne a válasz) és legjellemzőbb tevékenységeiből. Továbbá Bart világvégével kapcsolatos magvas gondolataiból és persze az überszexuális Marge remek képeiből.

És ha már a képeknél tartunk:  a simpsonizált filmek gyűjteményével kívánunk további 500 boldog epizódot!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: simpson család magvas pördülés

A panelproli mackók újra támadnak

2012.02.15. 14:46 Co-media

- Észrevehető bármilyen minimális jellemfejlődés Brendon és Sanya karakterében, vagy ők már örökre suttyók maradnak?
- Inkább jellem-visszafejlődésről beszélhetünk. A macik inkább leépülnek, mint épülnek.

Mogács Dániellel készült interjúnkból idéztünk. A beszélgetés annak apropóján készült, hogy megérkeztek a legújabb Susimaci epizódok, amelyekben – ha ez egyáltalán lehetséges – még a korábbiaknál is bizarrabb párbeszédeket hallhatunk a telepi suttyó maciktól.

Ismét felbukkan a nem túl életképes majom, egy legendás cica, és természetesen Kozsó, a bólogató tacskó is. Brendon hol tudományos alapokon közelít az alkoholhoz, hol pedig végbélnyílásával. Szóba kerülnek olyan fontos kérdések, mint a munkavállalás, a medvék szőrszíne, az állatkísérletek. A macik a zenei tehetségkutatók, a túlélő és valóság show-k iránt kezdenek érdeklődni, a lakótelep pedig eközben csatlakozik a panelprogramhoz.

Figyelem! A sorozatban a következő kifejezések hangozhatnak el: CNC-esztergályos, szalonzenekar, horizont, hagyományőrző fesztivál, lábgombakrém, Padödö, dinamó.

2 komment

Címkék: mackó CNC-esztergályos lábgombakrém